RALLY VESTSJÆLLAND

Velkommen til Rally Vestsjælland 2023

Slagelse Auto Sport og Kalundborg og omegns motorklub er klar med anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. I alt har vi mere end 140 km hastighedsprøve, som deltagerne skal igennem.

Vi er blevet rigtigt godt modtaget ud i områderne, så vi glæder os til at komme i gang.

Vi har serviceplads og rallycentrum i Kalundborg lørdag eftermiddag aften og i Storgade Sorø søndag, hvor man kan se bilerne

Rallyprøverne ligger i Kalundborgområdet lørdag aften og omkring Sorø om formiddagen og Slagelse om eftermiddagen.

I kan købe program over prøverne fra den 24 maj udvalgte steder.

Vi glæder os til at se jer


OPTRÆK TIL NYT OPGØR OM DANSK MESTERSKAB I RALLY
- OG MED START I SLAGELSE

Rallyet afvikles den over 2 dage med 2 forskellige løb

Efter afslutningen på sidste års DM-turnering og vinterpausen er der optræk til en ny sæson med tætte opgør i seks runder tællende til Dansk Super Rally, der er Dansk Idræts Forbunds officielle mesterskab i rally såvel som Dansk Automobil Sports Unions officielle mesterskaber i forskellige klasser, hvis deltagere kan kappes om at vinde Dansk Super Rally 2023 og Dansk Short Rally 2023.

Deltagerne kører i 2- eller 4-hjulstrukne biler, og der ventes 60-70 køretøjer til start Rally Vestsjælland den 26 og 27 maj, som er den første af turneringens seks runder, og som afvikles over en samlet distance på 460 kilometer. Heraf køres 140 kilometer som 16 hastighedsprøver på otte forskellige afspærrede asfaltveje.

Rally Vestsjælland er et samarbejde mellem Slagelse Auto Sport og Kalundborg og Omegns motorklub og det afspejles i løbet
Rally Vestsjælland har centrum med start i Kalundborg hos I for Williams Trailer og mål samt serviceplads igennem Storgade Sorø. Rallyet starter lørdag med gennemkørsel af prøverne mellem klokken 7:00 og 16:00, og starter lørdag kl 17 fra Kalundborg. Her har deltagerne 6 hastighedsprøver, inden de kører til Sorø og fortsætter lørdag klokken 08:00 med 10 hastighedsprøver.

Om søndagen starter et short rally op kl 13, som følges med de øvrige deltagere.

Foruden de mange deltagere og deres servicehold vil omkring 150 officials fra nær og fjern være involveret i afviklingen af løbet.