Julehilsen 2022

2022 har været endnu et aktivt år i Slagelse Auto Sport, med DM1 i starten af april, som højdepunktet af den række løb vi har gennemført.

Sprint, klubrally og Torsdags Rally har fyldt op i kalenderen, så vores officials har haft nok at se til, foruden de opgaver vi har været med til at løse for andre klubber.

På DASU’s repræsentantskabsmøde 19. november kunne vi mønstre 102 stemmer og det giver en position som nr. 22 ud af 70 klubber i DASU. Vi skal være bevidste om vores klubs rolle i dansk motorsport og bruge vores stemmer på repræsentantskabet. Det er her alt bliver vedtaget.

Lige nu står vi foran årets officialfest og derefter årets julefrokost, inden julen hiver os ind i familiens trygge rammer.

Det har været et spændende motorsports år for vores medlemmer og vi ønsker tillykke overalt, hvor de gode resultater er tikket ind på lystavlen.

Husk at forny din licens i januar og få 25% rabat (ikke grundlicens). DASU fortsætter dette gode tilbud, for at få os registreret så hurtigt som muligt. Men du skal lige ind over kassereren først og forny dit medlemskab og hun glæder sig til at høre fra dig.

Glædelig Jul og Godt Nytår!