Nyhedsbrev marts 2022

Kære medlemmer

Det er nu søndag morgen, efter vi har afviklet Rally Testen på Ollerup prøven og Klubrally Testen ved Brian Madsen.

19 biler startede i rally testen og 7 i klubrally testen. Det blev en fantastisk dag med rally i Slagelse Auto Sport. Stemningen var overalt i top og kørerne fik afprøvet deres materiel på gode prøver. Ollerup byder endda på en virkelig god grusvej.

Ollerup Maskinfabrik, med ejer Jens Larsen, var en enestående vært for serviceplads til alle deltagere. Vi kunne ikke finde en bedre behandling og service på vores breddegrader!

Vores formand har indgået en aftale med Dianalund Idræts Forening, så de kommer med deres veludstyrede pølsevogn, samt leverer madpakker til vores officials. Samarbejdet havde debut i går og det var godt – meget godt! Pølsevognen havde travlt på servicepladsen ved Ollerup Maskinfabrik og de måtte hente nye forsyninger undervejs. Dem glæder vi os til at se igen.

Vores officials fik afviklet begge hastighedsprøver helt efter bogen, så lodsejere og deltagere fik en god oplevelse. Tak for detJ

Der var ingen uheld, ingen skader og kun glade ansigter, som solen gav røde kinder. Alt i alt en stor succes.

Om 3 uger skyder vi årets største arrangement af stablen, DM1 Slagelse Rally. Vi har 5 prøver som skal køres 2 gange, et godt sted at have rallycentrum, ZBC, og gode samarbejdspartnere. Puslespillet med officials er ikke gået helt op endnu, så vi håber på jeres hjælp. Vi har brug for den. Har I ikke allerede givet tilsagn, så kontakt Jeanette Kastrup på 51 77 76 71.

Der er mere positivt at berette. Vores medlemstal i klubben er stærkt stigende. Vi nærmer os 90, hvilket er tæt på en 50% forøgelse siden 2020. Årsagen til stigningen er ganske svær at pege på. Men en øget informationsstrøm må have sin del af æren. Der er nok andre faktorer i spil, men det er gætteri. Seniorklubben og officials klubben har også haft sin indflydelse.

Næste gang vi mødes er til klubaften onsdag 6. april i klublokalet. Denne aften er dedikeret status på DM-rally og vi samler de sidste brikker op til puslespillet. Du får alt det at vide vi kender til. Kom og vær