SLAGELSE RALLY 9. APRIL

Velkommen til Slagelse Rally 2022

Efter flere år med covid-19, så er Slagelse Auto Sport klar med første afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. I alt har vi 110 km hastighedsprøve, som deltagerne skal igennem.

Vi er blevet rigtigt godt modtaget ud i områderne, så vi glæder os til at komme i gang.

Vi har serviceplads og rallycentrum på ZBC, Bredahlsgade i Slagelse, hvor man kan se bilerne fra fredag aften, og hele lørdagen, hvor de kører rally.

Rallyprøverne ligger syd for Slagelse om formiddagen og nord/nord-øst om eftermiddagen.

I kan købe program over prøverne fra den 8. april 2022 i rallycentrum.

Vi glæder os til at se jer


OPTRÆK TIL NYT OPGØR OM
DANSK MESTERSKAB I RALLY
- OG MED START I SLAGELSE

Rallyet afvikles den 8.-9. april nord og syd for Slagelse

Efter afslutningen på sidste års DM-turnering og vinterpausen er der optræk til en ny sæson med tætte opgør i seks runder tællende til Dansk Super Rally, der er Dansk Idræts Forbunds officielle mesterskab i rally såvel som Dansk Automobil Sports Unions officielle mesterskaber i forskellige klasser, hvis deltagere kan kappes om at vinde Dansk Super Rally 2022.

Deltagerne kører i 2- eller 4-hjulstrukne biler, og der ventes 60-70 køretøjer til start i Slagelse Rally den 8.-9. april, som er den første af turneringens seks runder, og som afvikles over en samlet distance på 256 kilometer. Heraf køres 112 kilometer som 10 hastighedsprøver på fem forskellige afspærrede asfaltveje nord og syd for Slagelse. Hastighedsprøverne er fra 4,5 til 18,6 kilometer og alle køres to gange.
Slagelse Rally får centrum med start og mål samt serviceplads hos ZBC i Bredahlsgade, Slagelse. Rallyet starter fredag med gennemkørsel af prøverne mellem klokken 15:00 og 20:00, og fortsætter lørdag klokken 07:00. Rallyet forventes afsluttet i HTX-Hallen ved 22:00-tiden.
Foruden de mange deltagere og deres servicehold vil omkring 150 officials fra nær og fjern være involveret i afviklingen af løbet.

OPVARMNING I WEEKENDEN
Som optakt til DSR-turneringen afvikles der flere steder i landet mindre events, som giver deltagerne mulighed for både at test deres biler og samarbejdet mellem kørere, navigatører og servicehold.

Sideløbende med de sidste forberedelser til turneringens åbningsløb, har Slagelse Auto Sport i weekenden afviklet den første af disse test.
Derved fik omkring en snes rallyhold med Ollerup Maskinfabrik i Slagelse som udgangspunkt mulighed for at teste materiellet på en 4,2 kilometer lang afspærret strækning som opvarmning til turneringsstarten i april.
Andre deltagere har forberedt sig ved at deltage i udenlandske rallyer, så alt i alt er der lagt op til en spændende start på Dansk Super Rally 2022 i Slagelse Rally den 8.-9. april.